Alergologie si imunologie clinica

Alergologie si Imunologie Clinica

Alergologia este o specialitate medicala desprinsa din cadrul imunologiei clinice, care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor alergice. Metodele specifice de diagnostic utilizate in alergologie sunt: testele cutanate (de tipul "prick test") si determinarea IgE seric total sau specific. Bolile alergice tipice sunt: rinita alergica, conjunctivita alergica, eczema, dermatita de contact, astmul bronsic, alergia alimentara, alergia medicamentoasa, alergia produsa de intepaturi de insecte si anafilaxia. Imunologia este domeniul stiintei biomedicale, care studiaza imunitatea organismului. Imunologia clinica studiaza structura si functiile sistemului imun, elaboreaza metode de utilizare a cunostintelor imunologice in diagnosticul, tratamentul si profilaxia maladiilor infectioase si bolilor, cauzate de defecte sau reactivitate crescuta a sistemului imun.

Dr. Patrick Danciu

Medic Specialist Alergologie si Imunologie Clinica

SERVICIUTARIF
Consultatie Alergologie120 Lei
Control Alergologie60 Lei
Teste cutanate alergologice alergeni de mediu (inclusiv consultatia) 200 Lei
Teste cutanate alergeni alimentari (inclusiv consultatia) 200 Lei
Spirometrie80 Lei
Spirometrie cu bronhodilatator100 Lei
Test cutanat alergologic la 1 medicament (medicament, anestezic local/dentar)150 Lei
Teste cutanate alergologice 2-6 medicamente270 Lei
Test la substanta de contrast180 Lei

Nu efectueaza testari la anestezice folosite pentru sala de operatie (tracrium, propofol, midazolam, fentanyl si altele folosite in anestezia generala).

Realizati o programare la Blue Life Medical Center

Puteti realiza o programare online la centrul medical Blue Life completand formularul de mai jos si in cel mai scurt timp un reprezentant Blue Life Medical Center va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea programarii.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH