medicina-muncii

Medicina muncii nu mai reprezinta o taxa!

Contractele se negociaza in functie de numarul de angajati si natura activitatii !

Contactati-ne pentru o oferta adaptata nevoilor companiei !

Cea mai dezvoltata specialitate este cea de Medicina Muncii, unde Blue Life se numara printre liderii pietei locale.
Oferim servicii specializate catre un numar de cca 200 de companii, care angajeaza peste 25.000 de persoane si opereaza atat local, cat si in retele regionale sau nationale.

Aceasta este posibil, pe de o parte, prin cele doua centre de operatiuni din Cluj si Bucuresti, care lucreaza cu 4 medici de specialitate si 8 asistente, in jurul carora se organizeaza echipe mobile, pe de alta parte, prin intermediul unei retele de colaboratori locali, cu care detinem relatii privilegiate de peste 5 ani.

Cei mai importanti clienti din Cluj-Napoca sunt Compania de Apa Somes, Aeroportul Avram Iancu, grupurile de companii Brantner si Napoca, Amareto, Property Shark, PP Protect, Nera Muresan. La nivel national lucram cu: Praktiker, Turbomecanica, grupul IREM, Unix Auto, Autoworld, Compexit.

Activitatea noastra se desfasoara in lumina prevederilor legale care cer conducatorilor de institutii sa ofere angajatilor aceste servicii medicale. Avem ca tinta asigurarea continuitatii operatiunilor partenerilor nostri. In acest scop, urmarim sa intelegem specificul acestor activitati, sa identificam riscurile medicale ce pot aparea si sa oferim solutiile cele mai adecvate.

Pentru a simplifica logistica operatiunilor, ne deplasam in centrele de operatiuni ale partenerilor nostri, unde oferim serviciile de medicina muncii. In cazul in care volumul de activitate o cere, putem asigura si prezenta periodica -un anumit numar de ore/saptamana- a unui medic de medicina muncii la sediul partenerilor nostri.

Unitatea noastra are statut de unitate protejata (cf art. 78 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 448/2006). Prin urmare, iata un beneficiu imediat pe care il puteti avea lucrand cu noi: suma pe care o platiti pentru serviciile de medicina muncii este deductibila din impozitul pentru persoane cu handicap.

In functie de nevoile dvs, putem oferi urmatoarele servicii::

 • Examen medical la angajare: stabilirea aptitudinii profesionale, propuneri ale medicului de medicina muncii privind adaptarea postului de munca la caracteristicile angajatului, includerea in circuitul operational al persoanelor care necesita supraveghere medicala deosebita.

 

 • Control general anual: (inregistrarea evenimentelor medicale dintre controalele medicale anuale; examene medicale pentru angajatii care lucreaza in conditii de expunere la factori de risc profesionali conform fiselor din anexa 7 a Normelor Generale de Protectie a Muncii si pentru anagajatii care lucreaza fara expunere la factori nocivi profesionali, diferentiat in functie de varsta, sex, stare de sanatate).

 

 • Examen medical de reluare a muncii.

 

 • Examinari, teste de laborator si diagnostic necesare stabilirii aptitudinii, gradului de afectare a capacitatii de munca datorat unor afectiuni cronice sau acute ale angajatilor.

 

 • Consultatii cu medic specialist prevazute in controalele medicale anuale sau de cate ori starea angajatilor necesita aceasta (oportunitatea lor va fi stabilita de medicul de intreprindere sau de medicul de medicina muncii).

 

 • Participarea la evaluarea riscurilor de imbolnavire profesionala.

 

 • Evidenta primara a bolilor profesionale si a celor legate de profesie consemnate in dosarele medicale ale angajatilor.

 

 • Indrumarea activitatii de reabilitare profesionala dupa boala profesionala, boala legata de profesie, accident de munca, boala cronica.

 

 • Comunicarea riscului catre toti factorii implicati.

 

 • Consilierea angajatorului privind fundamentarea strategiei de securitate si sanatate la locul de munca in cadrul Comitetului de Securitate in munca.
 • Prezentarea de rapoarte scrise Comitetului de securitate si sanatate in munca cu privire la situatia starii de sanatate a angajatilor in relatie cu conditiile de munca si riscurile profesionale.

Va multumim pentru interesul acordat fata de serviciile medicale oferite de noi. Centrul Medical BLUE LIFE MEDICAL CENTER cu sediul in Cluj-Napoca, str. Observatorului nr. 109 tel 0264/438791 fax:0264/438792 pune la dispozitia firmelor contractante servicii medicale de inalta calitate profesionala, intr-un spatiu ambiental placut si primitor. Centrul efectueaza controale medicale la angajare si periodice in conformitate cu legislatia in vigoare, respectiv Normele generale de protectie a muncii elaborate de Ministerul Sanatatii si Familiei si Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale.

Serviciul de medicina muncii asigura:

 1. examen clinic general
 2. alte examinari la indicatia medicului de medicina muncii, cu acordul angajatorului, conform legislatiei in vigoare. Aceste examinari vor fi stabilite in momentul efectuarii examenului clinic general de catre medicul de medicina muncii, in functie de locul de munca al angajatului
 3. intocmirea fisei de aptitudine/persoana
 4. sinteza controlului medical periodic

Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatura de inalta performanta si va ofera servicii in urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, microbiologie, parazitologie.
Serviciile oferite in cadrul laboratorului nostru sunt disponibile la preturi atractive, iar rezultatele sunt analizate de un colectiv de medici cu o inalta pregatire profesionala.
Rezultatele se elibereaza in maxim 3 zile de la terminarea controlului medical periodic si include emiterea fisei de aptitudine pe persoana si sinteza medicului de medicina muncii.
Alte examinari solicitate de catre medicului de medicina muncii pentru completarea controlului periodic se vor realiza doar cu acordul angajatorului si vor fi facturate separat.
Medicul de medicina muncii va face parte din Comitetul de securitate si sanatate in munca al firmei. Potrivit Legii nr. 418/18.10.2004 referitoare la statutul profesional specific al medicului de medicina muncii, acestuia nu I se poate cere sa verifice “veridicitatea lipsei de la serviciu a angajatilor pe motive de imbolnavire.” (art. 27).

Contractele se negociaza in functie de numarul de angajati si natura activitatii !

Contactati-ne pentru o oferta adaptata nevoilor companiei !

Dr-Hauca-Anamaria

Dr. Anamaria Hauca

SERVICIUPRET
Examen clinic20 Lei
Examen psihologic20 Lei
EKG20 Lei
Audiograma20 Lei
Ofta15 Lei
Spirometrie30 Lei
Coprocultura40 Lei
Coproparazitologic15 Lei
VDRL15 Lei
Glicemie8 Lei
HIV50 Lei
HBs50 Lei
HCV50 Lei
Sinteza examinarilor100 Lei
Fisa aptitudine5 Lei
Exaluare gravide15 Lei
Curs de prim ajutor100 Lei
Mihet-Silvana-Medicina-Muncii

Dr. Silvana Mihet

SERVICIUPRET
Examen clinic20 Lei
Examen psihologic20 Lei
EKG20 Lei
Audiograma20 Lei
Ofta15 Lei
Spirometrie30 Lei
Coprocultura40 Lei
Coproparazitologic15 Lei
VDRL15 Lei
Glicemie8 Lei
HIV50 Lei
HBs50 Lei
HCV50 Lei
Sinteza examinarilor100 Lei
Fisa aptitudine5 Lei
Exaluare gravide15 Lei
Curs de prim ajutor100 Lei
Dr. Vicol Alina

Dr. Alina Vicol

SERVICIUPRET
Examen clinic20 Lei
Examen psihologic20 Lei
EKG20 Lei
Audiograma20 Lei
Ofta15 Lei
Spirometrie30 Lei
Coprocultura40 Lei
Coproparazitologic15 Lei
VDRL15 Lei
Glicemie8 Lei
HIV50 Lei
HBs50 Lei
HCV50 Lei
Sinteza examinarilor100 Lei
Fisa aptitudine5 Lei
Exaluare gravide15 Lei
Curs de prim ajutor100 Lei

Oferta personalizata

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733334945 sau la adresa de email ramona.costea@bluelife.ro .

Blue Life Medical Center va pune la dispozitie noul serviciu de CONSULTATII SI INVESTIGATII LA DOMICILIUDETALII

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH