servicii-medicale-pentru-femei

Situaţia femeilor este diferita de cea a barbatilor in ceea ce priveste predispozitia la boli, expunerea la factorii de risc si accesul la servicii medicale. Acest lucru se datoreaza atat diferenţelor biologice dintre barbaţi si femei, cat si rolului pe care fiecare categorie il joacă în societate. in Europa, speranţa de viaţă a femeilor este mai ridicata decat a barbatilor – in medie, cu 6 ani. Totusi, acesti sase ani de viata sunt petrecuti ducând o viată moderata sau reducand drastic orice activitate.

Servicii medicale pentru femei

Blue Life – Medical Center va pune la dispozitie o gama variata de consultatii si servicii medicale special destinate dumneavostra, femeilor.

NOU! TRATAMENT INJECTABIL SAU PERFUZABIL- pentru copii si adulti

Daca aveti indicat un tratament injectabil sau perfuzabil de catre medicul pediatru va oferim posibilitatea de a va insoti copilul in sala de tratament pediatric. Copilul dvs va beneficia de asistenta medicala de cea mai buna calitate, in timp ce dvs veti rasfoi o revista sau veti savura un ceai sau o cafea. De asemenea, avem la dispozitia copiilor locul de joaca din sala de asteptare ce face mai placuta revenirea la Policlinica.
ORAR:
Luni – Vineri 8.00 – 20.00
Sambata 8.00 – 14.00

Blue Life Medical Center va pune la dispozitie noul serviciu de CONSULTATII SI INVESTIGATII LA DOMICILIUDETALII

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH