Afișez toate cele 7 rezultate

 • Suzeta silicon Nivel 2 design fosforescent culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown’s Biberoane si accesorii

  Suzeta silicon Nivel 2 design fosforescent culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown’s

  Suzeta pentru copii intre 6 si 12 luni este un scut in forma de fluture ce nu preseaza fata bebelusului, in culori fosforesecente, usor de gasit in intuneric.

  Suzeta pentru copii intre 6 si 12 luni este un scut in forma de fluture ce nu preseaza fata bebelusului, in culori fosforesecente, usor de gasit in intuneric.
 • Biberon PP cu inel fosforescent Noapte Buna 47011, 240ml, Baby Nova Biberoane si accesorii

  Biberon PP cu inel fosforescent Noapte Buna 47011, 240ml, Baby Nova

  Biberon PP cu inel fosforescent Noapte Buna 47011 Baby Nova este dotat cu un capac antiscurgere (igienic si sigur), tetina din silicon (anticolici si cu forma naturala), inel filetat fosforescent (usor de deschis si inchis), capac de protectie (pentru transportare usoara) si un recipient rezistent (potrivit pentru toate formele de alimente lichide pentru sugari, fabricat din polipropilena de inalta calitate, usor de curatat si potrivit pentru fierbere).

  Biberon PP cu inel fosforescent Noapte Buna 47011 Baby Nova este dotat cu un capac antiscurgere (igienic si sigur), tetina din silicon (anticolici si cu forma naturala), inel filetat fosforescent…
 • Suzeta Nivel 1 design fosforescent culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown’s Biberoane si accesorii

  Suzeta Nivel 1 design fosforescent culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown’s

  Suzeta pentru copii intre 0 si 6 luni este un scut in forma de fluture ce nu preseaza fata bebelusului, in culori fosforesecente, usor de gasit in intuneric.

  Suzeta pentru copii intre 0 si 6 luni este un scut in forma de fluture ce nu preseaza fata bebelusului, in culori fosforesecente, usor de gasit in intuneric.
 • AVENT Suzeta 6-18 luni ultra air fete cu inel fosforescent, 2 buc SCF 376/22 Bebe la masa

  AVENT Suzeta 6-18 luni ultra air fete cu inel fosforescent, 2 buc SCF 376/22

  O suzeta usoara, care lasa pielea sensibila sa respire. Linisteste-ti bebelusul cu o suzeta care lasa pielea sa respire si este usor de gasit in timpul noptii.Caracteristici AVENT Suzeta 6-18 luni Ultra Air fete cu inel fosforescent:Suzeta pentru noapte ultra air Philips Avent are orificii foarte mari pentru a mentine pielea uscata şi un buton fosforescent ca sa o poti vedea cand luminile sunt stinse.Lasa pielea sa respire, orificiile de aerisire foarte mari ventileaza delicat pielea bebelusului pentru a o mentine fina si uscata.Usor de gasit cand luminile sunt stinse.Textura ideala pentru o senzatie de confort.Tot ce tine de suzeta ultra air este conceput pentru a se simti usor si confortabil, inclusiv tetina catifelata.Adorata de bebelusii din intreaga lume.Respecta forma naturala a palatului, dintilor si gingiilor.Ai grija de dezvoltarea orala a micutului tau cu o tetina simetrica, ce respecta forma naturala a palatului, dintilor si gingiilor sale.Sterilizeaz-o si pastreaz-o in cutie: cutia de transport a suzetei ultra air poate fi utilizata si ca sterilizator, deci tot ce trebuie sa faci este sa adaugi apa si sa o introduci în cuptorul cu microunde. Poti avea apoi siguranta ca este curata pentru urmatoarea utilizare.* Incarca suzeta de noapte ultra air minimum o ora la lumina zilei sau la cea din casa.* Teste de consum din SUA realizare în anii 2016-2017 arata o medie de acceptare de 98 % a tetinei texturate Philips Avent folosite in suzetele noastre ultra air şi ultra soft pentru 0-6 luni si 6-18 luni.* Din motive de igiena, inlocuieste tetinele dupa 4 saptamani de utilizare.* Marca nr. 1 din lume de suzete.

  O suzeta usoara, care lasa pielea sensibila sa respire. Linisteste-ti bebelusul cu o suzeta care lasa pielea sa respire si este usor de gasit in timpul noptii.Caracteristici AVENT Suzeta 6-18 luni…
 • Avent Suzeta 0-6 luni, ultra-air cu inel fosforescent, baieti – SCF 376/11 Bebe la masa

  Avent Suzeta 0-6 luni, ultra-air cu inel fosforescent, baieti – SCF 376/11

  O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respireLinişteşte-ţi bebeluşul cu o suzetă care lasă pielea să respire şi este uşor de găsit în timpul nopţii. Suzeta pentru noapte ultra air are orificii de aerisire de dimensiuni foarte mari pentru a menţine pielea sensibilă fină şi uscată. Are şi un buton fosforescent ca să o poţi vedea când luminile sunt stinse.O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respireUşor de găsit pe întunericCu buton fosforescent0-6 luniOrtodontică şi fără BPAPachet de 2 bucatiLasă pielea sensibilă să respireOrificiile de aerisire foarte mari ventilează delicat pielea bebeluşului pentru a o menţine fină şi uscată.Creează un contact delicat cu pieleaultra air este proiectată cu un scut uşor şi margini rotunjite pentru confort maxim.Uşor de găsit când luminile sunt stinseUtilizează butonul fosforescent al ultra air pentru a găsi rapid suzeta bebeluşului, fără a fi nevoie să aprinzi luminile.Textura ideală pentru o senzaţie de confortTot ce ţine de suzeta ultra air este conceput pentru a se simţi uşor şi confortabil, inclusiv tetina catifelată.Adorată de bebeluşii din întreaga lume*Am întrebat mamele cum răspund bebeluşii lor la tetinele noastre texturate din silicon, iar în medie 98 % dintre ele au spus că micuţul acceptă suzetele ultra soft şi ultra air Philips Avent.Respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilorAi grijă de dezvoltarea orală a micuţului tău cu o tetină simetrică, ce respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor sale.Sterilizeaz-o şi păstreaz-o în carcasăCarcasa de transport ultra air poate fi utilizată şi ca sterilizator, deci tot ce trebuie să faci este să adaugi apă şi să o introduci în cuptorul cu microunde. Apoi poţi fi convins(ă) că este curată pentru următoarea utilizare.

  O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respireLinişteşte-ţi bebeluşul cu o suzetă care lasă pielea să respire şi este uşor de găsit în timpul nopţii. Suzeta pentru noapte ultra…
 • AVENT Suzeta 6-18 luni ultra air, baieti, cu inel fosforescent – SCF 376/21 Bebe la masa

  AVENT Suzeta 6-18 luni ultra air, baieti, cu inel fosforescent – SCF 376/21

  O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respireLinişteşte-ţi bebeluşul cu o suzetă care lasă pielea să respire şi este uşor de găsit în timpul nopţii. Suzeta pentru noapte ultra air are orificii de aerisire de dimensiuni foarte mari pentru a menţine pielea sensibilă fină şi uscată. Are şi un buton fosforescent ca să o poţi vedea când luminile sunt stinse.Uşor de găsit pe întunericCu buton fosforescent6-18 luniOrtodontică şi fără BPAPachet de 2 bucatiLasă pielea sensibilă să respireOrificiile de aerisire foarte mari ventilează delicat pielea bebeluşului pentru a o menţine fină şi uscată.Creează un contact delicat cu pieleaultra air este proiectată cu un scut uşor şi margini rotunjite pentru confort maxim.Uşor de găsit când luminile sunt stinseUtilizează butonul fosforescent al ultra air pentru a găsi rapid suzeta bebeluşului, fără a fi nevoie să aprinzi luminile.Textura ideală pentru o senzaţie de confortTot ce ţine de suzeta ultra air este conceput pentru a se simţi uşor şi confortabil, inclusiv tetina catifelată.Adorată de bebeluşii din întreaga lume*Am întrebat mamele cum răspund bebeluşii lor la tetinele noastre texturate din silicon, iar în medie 98 % dintre ele au spus că micuţul acceptă suzetele ultra soft şi ultra air Philips Avent.Respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilorAi grijă de dezvoltarea orală a micuţului tău cu o tetină simetrică, ce respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor sale.Sterilizeaz-o şi păstreaz-o în carcasăCarcasa de transport ultra air poate fi utilizată şi ca sterilizator, deci tot ce trebuie să faci este să adaugi apă şi să o introduci în cuptorul cu microunde. Apoi poţi fi convins(ă) că este curată pentru următoarea utilizare.

  O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respireLinişteşte-ţi bebeluşul cu o suzetă care lasă pielea să respire şi este uşor de găsit în timpul nopţii. Suzeta pentru noapte ultra…
 • Avent Suzeta 0-6 luni, fete, cu inel fosforescent – SCF 376/12 Bebe la masa

  Avent Suzeta 0-6 luni, fete, cu inel fosforescent – SCF 376/12

  O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respireLinişteşte-ţi bebeluşul cu o suzetă care lasă pielea să respire şi este uşor de găsit în timpul nopţii. Suzeta pentru noapte ultra air are orificii de aerisire de dimensiuni foarte mari pentru a menţine pielea sensibilă fină şi uscată. Are şi un buton fosforescent ca să o poţi vedea când luminile sunt stinse.Uşor de găsit pe întunericCu buton fosforescent0-6 luniOrtodontică şi fără BPAPachet de 2 bucatiLasă pielea sensibilă să respireOrificiile de aerisire foarte mari ventilează delicat pielea bebeluşului pentru a o menţine fină şi uscată.Creează un contact delicat cu pieleaultra air este proiectată cu un scut uşor şi margini rotunjite pentru confort maxim.Uşor de găsit când luminile sunt stinseUtilizează butonul fosforescent al ultra air pentru a găsi rapid suzeta bebeluşului, fără a fi nevoie să aprinzi luminile.Textura ideală pentru o senzaţie de confortTot ce ţine de suzeta ultra air este conceput pentru a se simţi uşor şi confortabil, inclusiv tetina catifelată.Adorată de bebeluşii din întreaga lume*Am întrebat mamele cum răspund bebeluşii lor la tetinele noastre texturate din silicon, iar în medie 98 % dintre ele au spus că micuţul acceptă suzetele ultra soft şi ultra air Philips Avent.Respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilorAi grijă de dezvoltarea orală a micuţului tău cu o tetină simetrică, ce respectă forma naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor sale.Sterilizeaz-o şi păstreaz-o în carcasăCarcasa de transport ultra air poate fi utilizată şi ca sterilizator, deci tot ce trebuie să faci este să adaugi apă şi să o introduci în cuptorul cu microunde. Apoi poţi fi convins(ă) că este curată pentru următoarea utilizare.

  O suzetă uşoară, care lasă pielea sensibilă să respireLinişteşte-ţi bebeluşul cu o suzetă care lasă pielea să respire şi este uşor de găsit în timpul nopţii. Suzeta pentru noapte ultra…

Toate produsele au fost special alese de echipa bluelife.ro. Este posibil să câștigăm un comision pentru articolele pe care le cumpărați. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați această pagină


Citeste ultimele articole


De ce am trigliceridele marite?

De ce am trigliceridele marite?

Cele mai eficiente tratamente pentru riduri

Cele mai eficiente tratamente pentru riduri

Ce sunt Lentile Heliomate Sau Fotocromatice?

Ce sunt Lentile Heliomate Sau Fotocromatice?

Tensiometru cel mai bun: Top 5 in Romania

Tensiometru cel mai bun: Top 5 in Romania

Vitamina C: Avantaje si Dezavantaje

Vitamina C: Avantaje si Dezavantaje

Dieta daneza – Avantaje si Dezavantaje – Meniu – Retete

Dieta daneza – Avantaje si Dezavantaje – Meniu – Retete