Adrian Surd – un chirurg pediatru de 5*

“Dragostea pentru cei mici si uneori neajutorati m-a facut sa aleg aceasta profesie si sunt absolut convins ca in relatia medic-pacient si medic-parinte (apartinator)onestitatea si comunicarea sunt lucruri esentiale.” Acesta este crezul profesional al Dr. Adrian Surd, medic specialist chirurgie pediatrica si membru al echipei Blue Life.

Absolvent al UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Dr. Surd isi opereaza micutii pacienti la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj-Napoca. Pentru el, sanatatea celor mici si linistea familiilor lor sunt prioritati, de aceea, pe langa indatoririle profesionale pe care si le indeplineste cu responsabilitate si pasiune, Dr. Surd si-a dezvoltat competente suplimentare, adaptate stilului de viata al parintilor moderni, lansandu-si propriul blog unde vorbeste despre afectiunile cu care se intalneste in activitatea curenta, raspunzand astfel intrebarilor parintilor ingrijorati. In plus, si-a pus la dispozitia cititorilor datele de contact personale, adesea atat de greu de obtinut in cazul altor medici foarte apreciati, pentru a fi usor de gasit in situatii urgente.

Testimonialele de pe pagina sa de Facebook fac dovada profesionalismului si a calitatii lui umane: “In primul rand domnul doctor este un om calm care incearca sa transmita aceeasi stare si micutilor pacienti, dar mai ales parintilor, un doctor care raspunde la telefon indiferent de ziua sau ora la care este contactat, un medic iscusit care încearcă să facă bine micii pacienti prin metode cat mai inovatoare, iar in urma interventiilor chirurgicale sa ramana semne cat mai mici. Va multumim domnule doctor pentru tot ce ati facut pentru Miruna si multumim si echipei care va ajuta incepand de la ingrijitori si pana la ceilalti medici.”

Pentru a citi mai multe recenzii, va invitam pe pagina personala de Facebook a Dr. Surd, precum si pe blogul domniei sale.

Pentru a face o programare la Dr. Surd, va invitam sa contactati receptia policlinicii Blue Life la numarul de telefon 0264.438.791.

Lasa un comentariu

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA