Calitatea actului medical este o conditie de baza, nu un diferentiator

“Cred ca relatia medic-pacient este cea mai eficienta cand doctorul trateaza persoana din fata sa cu respect si rabdare, iar pacientul ofera medicului incredere. Cred in importanta comunicarii deschise si oneste, in limbaj accesibil si binevoitor. De calitatea actului medical nu spun nimic, deoarece consider ca ar trebui sa fie o conditie de baza, nu un diferentiator.” Acesta este raspunsul Oanei Galan, Medic Primar Obstetrica Ginecologie, la intrebarea “Care este valoarea adaugata pe care o ofera Blue Life in relatia cu pacientii sai?”

Incepand din primavara anului 2018, Oana Galan a fost numita in functia de Director Medical al policlinicii Blue Life. Isi imparte ziua intre consulturi si tratamente pentru pacientele sale si activitati de management care au ca scop principal demonstrarea angajamentului pe care policlinica il are in fata pacintilor sai: Sanatatea voastra, grija noastra.

“Numirea Dr. Galan in aceasta functie a fost o decizie naturala. Pe langa competentele sale medicale incontestabile, Oana este energica, ambitioasa si totodata grijulie si meticuloasa. Este un manager bun, un medic bun si un om bun,” spune Tudor Stoia, Director General al Blue Life, despre colega care i s-a alaturat de cateva luni la conducerea policlinicii.

Bistriteanca de loc, Dr. Galan este absolventa a UMF Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca. Dupa finalizarea facultatii, a rezidentiatului si obtinerea titlului de medic specialist in specialitatea obstetrica-ginecologie, si-a continuat dezvoltarea profesionala.

Astazi, CV-ul ei include numeroase atestate de studii complementare (supra-specializari):

  • Ultrasonografie Obstetricala si Ginecologica
  • Colposcopie
  • Medicina Materno-Fetala
  • Tratamentul Inferilitatii de Cuplu si Reproducere Umana Asistata/ Fertilizare in vitro

“Consider ca un medic bun este un medic dispus sa invete continuu, sa creasca profesional dezvoltandu-si permanent competentele. La fel, cred ca un manager bun este o persoana care cauta mereu sa dezvolte serviciile companiei, sa gaseasca solutii la problemele ce pot aparea si sa raspunda nevoilor clientilor (in acest caz pacienti) care trec pragul institutiei pe care o conduce. Asta ma straduiesc sa fac in fiecare zi,” explica Dr. Galan.

Membra a echipei Blue Life din anul 2010, Dr. Oana Galan sta la dispozitia pacientilor de luni pana vineri. Pentru programari si mai multe detalii, contactati cu incredere receptia policlinicii noastre,  la 0264.438.791 sau va puteti programa online prin formularul de Programare online de pe site-ul nostru https://bluelife.ro/.

Lasa un comentariu

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA