Cum functioneaza asigurarile private de sanatate la Blue Life

Daca ai asigurare de sanatate la una din companiile: Allianz Tiriac, Euroins, Generali, Signal Iduna sau Uniqua, poti beneficia de serviciile Blue Life fara sa platesti nimic.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand trebuie sa te asiguri ca polita ta este activa: mai exact esti cu platile la zi.

Apoi trebuie sa verifici care sunt serviciile medicale pe care le acopera polita ta de asigurare si sa verifici pe site-ul Blue Life daca serviciul de care ai nevoie este acoperit de asigurarea ta si daca face parte din oferta noastra.

Ultimul pas este sa verifici la compania de asigurari daca exista restrictii privind realizarea programarilor, mai exact daca iti poti face programarea personal sau trebuie sa apelezi la ei pentru asta. Daca iti poti face singur programarea, asteptam telefonul tau la numarul 0264.995 sau un e-mail pe adresa [email protected]. Daca trebuie sa te programeze ei, cere-le sa ia legatura cu noi.

Cand te prezinti pentru programare, nu uita sa ai la tine numarul politei de asigurare si buletinul. Daca ai nevoie de lamuriri suplimentare, ne poti contacta oricand telefonic sau prin email.
Dupa vizita la policlinica noi vom face decontarea direct cu asiguratorul, fara ca tu sa mai ai batai de cap. Astfel, foarte simplu, poti beneficia de serviciile celor mai buni medici fara o cheltuiala in plus.

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA