Faceti cunostinta cu echipa noastra! Dr. Razvan Oara, medic specialist chirurgie generala

“Misiunea noastra, a chirurgilor, este sa asiguram servicii chirurgicale de inalta calitate si profesionalism in sistem privat intr-o atmosfera calda si destinsa. Demersul medical este bazat pe informare completa si onesta a pacientului, pe incredere reciproca si ratiune,” spune Dr. Razvan Oara, Medic Specialist in Chirurgie Generala la Blue Life.

Apreciat pentru implicarea si interesul remarcabil acordat pacientilor sai, dar si pentru contributiile stiintifice si lucrarile publicate, Dr. Oara este absolvent al Facultatii de Medicina “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. Si-a construit experienta profesionala ca medic stagiar la Spitalul Municipal din Aiud, iar mai apoi ca medic rezident in chirurgie generala la Clinica de Chirurgie III din Cluj- Napoca.

Efectueaza numeroase interventii chirurgicale in anestezie locala. “Inciziile efectuate sunt minime, firele de sutura sunt de cea mai buna calitate, sutura se face acolo unde este posibil intradermic pentru ca disconfortul pacientului sa fie minim. Pentru mine cel mai important este ca actul operator sa fie de calitate, boala vindecata, iar rezultatul estetic sa fie cel mai bun,” concluzioneaza Dr. Oara.

Domenii de specialitate: chirurgia laparoscopica, chirurgia digestiva, chirurgia oncologica, chirurgia herniilor, chirurgia tiroidei

 

Lasa un comentariu

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA