Faceti cunostinta cu echipa noastra! Dr. Corina Pop, medic specialist dermatolog

Membră a Academiei Europene de Dermatologie şi Venerologie, a Societăţii Române de Dermatologie şi a Societăţii Române de Dermato-Oncologie, Dr. Corina Pop este medic specialist dermatolog în cadrul echipei Blue Life.

“Este amabilă, obiectivă şi profesionistă,” spune despre ea Adela C.T., o pacientă care i-a trecut pragul cabinetului din cadrul Policlinicii Blue Life, la finalul lunii septembrie. “Cel mai mult am apreciat că mi-a explicat clar, pe înţelesul meu, cauzele afecţiunii mele şi soluţiile de tratament,” a continuat pacienta.

Absolventă a “Facultăţii de Medicină Generală, UMF Cluj-Napoca”, Dr. Corina Pop a efectuat pregătirea în rezidenţiat în Clinica de Dermatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca. A urmat diferite cursuri de formare profesională atât în ţară cât şi în străinătate (Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia, Italia, Olanda) – în domeniul esteticii şi chirurgiei dermatologice, a bolilor cu transmitere sexuală şi a patologiei părului/scalpului. În prezent îşi continuă dezvoltarea profesională prin participarea la congrese naţionale şi internaţionale.

In plus, Dr. Pop se dedică şi comunităţii, implicandu-se în campanii de voluntariat pentru screeningul şi diagnosticul cancerului de piele.

Experienţa sa profesională o recomandă pentru diagnostic şi tratament în domeniiile dermatologiei medicale, venerologiei şi a esteticii medicale (dermatologie generală şi pediatrică, dermatoscopie, trichoscopie, biopsii şi excizii cutanate, injectări de toxina botulinica şi acid hialuronic, terapii laser şi radio frecvenţă, mezoterapie şi peeling chimic, terapie micro-needling, crioterapii şi electrocauterizări).

 

Lasa un comentariu

Vino cu bilet de trimitere
si poti beneficia de servicii
decontate CAS
pentru specialitatea Gastroenterologie.

Pentru programari sunati la 0264.438.791

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA