Faceti cunostinta cu echipa noastra! Dr. Corina Pop, medic specialist dermatolog

Membră a Academiei Europene de Dermatologie şi Venerologie, a Societăţii Române de Dermatologie şi a Societăţii Române de Dermato-Oncologie, Dr. Corina Pop este medic specialist dermatolog în cadrul echipei Blue Life.

“Este amabilă, obiectivă şi profesionistă,” spune despre ea Adela C.T., o pacientă care i-a trecut pragul cabinetului din cadrul Policlinicii Blue Life, la finalul lunii septembrie. “Cel mai mult am apreciat că mi-a explicat clar, pe înţelesul meu, cauzele afecţiunii mele şi soluţiile de tratament,” a continuat pacienta.

Absolventă a “Facultăţii de Medicină Generală, UMF Cluj-Napoca”, Dr. Corina Pop a efectuat pregătirea în rezidenţiat în Clinica de Dermatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca. A urmat diferite cursuri de formare profesională atât în ţară cât şi în străinătate (Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia, Italia, Olanda) – în domeniul esteticii şi chirurgiei dermatologice, a bolilor cu transmitere sexuală şi a patologiei părului/scalpului. În prezent îşi continuă dezvoltarea profesională prin participarea la congrese naţionale şi internaţionale.

In plus, Dr. Pop se dedică şi comunităţii, implicandu-se în campanii de voluntariat pentru screeningul şi diagnosticul cancerului de piele.

Experienţa sa profesională o recomandă pentru diagnostic şi tratament în domeniiile dermatologiei medicale, venerologiei şi a esteticii medicale (dermatologie generală şi pediatrică, dermatoscopie, trichoscopie, biopsii şi excizii cutanate, injectări de toxina botulinica şi acid hialuronic, terapii laser şi radio frecvenţă, mezoterapie şi peeling chimic, terapie micro-needling, crioterapii şi electrocauterizări).

 

Lasa un comentariu

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA