Unul dintre cei mai apreciati chirurgi plasticieni ai Clujului se alatura echipei Blue Life

Odata cu inceputul anului, echipa medicala a Blue Life a fost completata cu un nou si valoros membru: Dr. Laura Sita-Alb, Medic Specialist in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva. 

Apreciata de pacientii sai pentru profesionalism, amabilitate si rabdarea de care da dovada, Dr. Sita Alb si-a dobandit experienta profesionala in sistemul de sanatate din Franta si Romania.
Dupa mai multi ani petrecuti in clinici si spitale de renume din Strassbourg, Provence si Bayonne, Dr. Sita-Alb a revenit in tara, ca membru al echipei Chirurgie I, de la Spitalul de Urgente din Cluj Napoca. De asemenea, activeaza si in sistemul privat, prin colaborari cu clinici din Bistrita si, recent, ca membra a echipei Blue Life din Cluj.

Activitatea sa de la Spitalul de Urgente vizeaza, cel mai adesea, rezolvarea consecintelor unor accidente sau ale altor afectiuni. In general sunt probleme de functionalitate ale organismului, derivate din arsuri, membre amputate, tumori, sau alte situatii care afecteaza integritatea anatomica si fiziologica a pacientilor.

In mediul privat, se concentreaza mai degraba pe latura estetica si reparatorie a specialitatii sale. “In chirurgia estetica, majoritatea interventiilor au impact in echilibrul emotional al pacientilor. Cel mai adesea nu este vorba de afectiuni care le pun in pericol viata, insa sunt probleme care le afecteaza profund starea mentala si emotionala,” explica Dr. Sita-Alb.

Printre cazurile pe care le intalneste frecvent se numara corectii ale nasului, urechilor sau pleoapelor, interventii cu impact asupra siluetei, chirurgia sanului sau proceduri chirurgicale minim-invazive.
“Pentru cineva care nu are astfel de probleme, chirurgia estetica poate parea un moft, o nevoie superficiala. Insa experienta mi-a demonstrat ca principalul beneficiu al interventiilor de acest tip sunt efectele pozitive asupra stimei de sine a pacientilor. Mai exact, daca nu te simti bine in pielea ta, dezvolti, in timp, o serie de complexe si frustrari care afecteaza relatiile cu ceilalti, viata sociala si echilibrul psihic,” a explicat Dr. Sita-Alb. “De aceea, fara a incuraja abuzul de interventii chirurgicale, le recomand pacientilor sa faca tot ceea ce pot ca sa se simta bine cu ei insisi. Daca au nemultumiri ce se pot rezolva din alimentatie sau prin sport, sa ia masuri in acest sens. Daca sunt probleme ce se pot rezolva cosmetic, sa mearga la un specialist. Iar daca nevoia lor se poate rezolva doar prin interventii chirurgicale, le stau la dispozitie placere,” a concluzionat ea.

Pentru a va programa o consultatie cu Dr. Laura Sita-Alb, apelati cu incredere la [email protected] sau la telefon 0264.995

Lasa un comentariu

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA