Publicat pe Lasă un comentariu

Cea mai buna crema antirid disponibilă pe piață

După ce a trecut o anumită perioadă de timp, pielea feței își pierde strălucirea, dezvoltă riduri și devine mai puțin luminoasă decât era odată. Avem nevoie de îngrijire specializată pentru a atenua impactul nefavorabil pe care îmbătrânirea îl are asupra pielii noastre. Este esențial să selectăm cea mai eficientă cremă antirid pentru nevoile noastre. Pe de altă parte, culoarea pielii unei persoane poate varia foarte mult de la o persoană la alta, de aceea este important să selectăm o cremă care nu va face ca fața să pară și mai neatractivă.

Cu toate acestea, nu există o singură cremă care poate pretinde că este cea mai bună în prevenirea ridurilor. Cel puțin nu pentru toată lumea. În primul rând, vom analiza motivele pentru care ar trebui să selectăm acest tip de cremă, iar apoi vom investiga care terapie va funcționa cel mai bine pentru pielea noastră.

De ce sa folosim o crema antirid?

Organismul este responsabil pentru determinarea calității texturii pielii. Organismul face acest lucru prin secreția de substanțe chimice antioxidante, care conferă pielii hidratare, elasticitate și luminozitate. Pe de altă parte, pielea își pierde strălucirea și devine mai puțin tonifiată odată cu trecerea anilor.

Pielea este supusă la o serie de agresori de mediu în timpul zilei, inclusiv poluarea, temperaturile extreme, soarele și chiar praful. Prin urmare, o cremă de zi care combate ridurile va ajuta la protejarea acesteia. În timp ce dormim, pielea noastră este capabilă să se repare cu ajutorul unei creme de noapte antirid. Acest lucru se realizează prin hrănirea și hidratarea profundă a pielii. Deoarece pielea este mai sensibilă la îngrijire pe timp de noapte, o cremă de noapte are o consistență mai densă și mai abundentă în apă, lipide și substanțe active decât ar fi o cremă de zi.

  • Când o persoană ajunge la vârsta de 25 de ani, sistemul său imunitar începe să își piardă o parte din capacitatea de a se apăra. Ca o consecință directă a acestui fapt, pielea este supusă unui număr mai mare de atacuri ale radicalilor liberi. De asemenea, devine mai vulnerabilă la cauze potențial dăunătoare, cum ar fi poluarea, expunerea la soare, stresul, somnul insuficient și consumul de tutun. Aceasta își dezvăluie vârsta în moduri vizibile. Pielea ar putea părea mai tânără și mai radiantă după ce a primit un tratament antirid care să hidrateze și pielea.
  • După vârsta de 30 de ani, crema poate fi folosită pentru a masca sau pentru a îmbunătăți în alt mod aspectul imperfecțiunilor pielii. Acneea, petele de pigmentare și ridurile sunt toate incluse în această categorie.
  • O doamnă cu vârsta de peste 40 de ani ar trebui să facă din crema anti-rid prioritatea ei principală atunci când cumpără produsele esențiale pentru geantă.

Deși cea mai bună cremă antirid se transformă în cele din urmă în crema de față care satisface toate cerințele dumneavoastră pe parcursul unei perioade semnificative de timp, acest lucru nu este valabil pentru toate doamnele. Fiecare doamnă ar trebui să selecteze crema antirid care funcționează cel mai bine pentru tipul ei particular de piele.

Puteți cumpăra creme de zi antirid și creme de noapte antirid, iar aceste două tipuri de creme își au locul lor în industria de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire. Deoarece pielea noastră nu funcționează în același mod în care o face în timp ce suntem treji, nu trebuie să îi acordăm la fel de multă atenție atunci când dormim ca atunci când suntem treji.

Un ghid pentru a alege cea mai eficientă loțiune anti-îmbătrânire

Atunci când alegeți o cremă antirid, există o mulțime de factori diferiți la care trebuie să vă gândiți. De la bugetul dumneavoastră, tipul de piele sau vârsta. Atunci când căutați cea mai bună cremă antirid, fiecare dintre aceste considerente ar trebui să aibă o mare greutate.

Textura unei creme antirid, care poate veni sub formă de ser, gel sau cremă, este unul dintre primele criterii care ar trebui luate în considerare atunci când se selectează produsul ideal. Fiecare dintre aceste formulări abordează problemele pielii într-o manieră distinctă.

Prezența unor agenți anti-îmbătrânire eficienți în cadrul produsului este al doilea factor care trebuie luat în considerare atunci când se selectează cea mai bună cremă antirid. Aceștia sunt utilizați de obicei pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, iar anumite substanțe sunt formulate pentru diferite grupe de vârstă și varietăți de piele.

Ceramidele, colagenul, niacinamida și acidul lactic sunt cele care sunt considerate a fi cele mai importante dintre acestea. Fiecare dintre ele oferă pielii o cantitate ușoară de tratament.

A fost de ajutor acest articol?
DaNu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *