Consultanta Online

Medicul dumnevoastra la doar un click distanta!

Platforma de telemedicina Blue Life Medical Center – evaluare medicala la distanta

 

Cu totii ne dorim sa fim in siguranta, mai ales in aceste vremuri dificile. Tocmai de aceea, in contextul pandemiei de coronavirus si a recomandarilor autoritatilor de evitare a drumurilor si deplasarilor care nu constituie o urgenta, am pus la punct un serviciu de evaluare medicala la distanta.
Nu va mai trebui astfel sa te deplasezi, sa petreci timp in trafic, in colectivitati si eventual sa astepti la o coada. Vei putea afla rapid si print-un mijloc modern de teleconferinta orice informatie pe care o doresti, din siguranta propriului camin!
Trebuie avut in vedere ca evaluarea medicala la distanta nu substituie consultul medical si daca afectiunea ta va necesita investigatii suplimentare pentru stabilirea unui diagnostic specific, medicii nostri te vor invita la cabinet in conditii depline de siguranta. In cazul unei urgente medicale apelati serviciul 112.
Totusi, un procent semnificativ din informatii poate fi obtinut prin telemedicina, fara a fi nevoie sa te deplasezi. Vezi mai jos cum putem sa iti fim de folos.

Cum putem sa te ajutam?

•  Ai anumite simptome clinice si doresti  sa afli mai multe informatii?
Echipa noastra medicala iti sta la dispozitie fara a fi nevoit sa te deplasezi. Vom realiza anamneza prin relatarea problemelor de sanatate si a istoricului medical pentru a putea sa stabilim cea mai potrivita solutie, inclusiv scheme de tratament.

•  Doresti interpretarea unor analize si investigatii?
Prin platforma de telemedicina, medicii nostri pot avea acces rapid si facil la toate investigatiile si analizele tale. Vor putea astfel sa iti ofere o interpretare aprofundata, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la cabinet.

•  Ai o afectiune pe care o monitorizezi periodic?
Uneori nu este necesara deplasarea la cabinet doar pentru a tine legatura cu medicul tau in privinta unei afectiuni pe care o monitorizati.

•  Vrei o a doua opinie sau pur si simplu cauti raspunsuri la intrebari medicale?
Echipele noastre de medici iti stau la dispozitie! Te rugam insa sa ai in vedere ca, in eventualitatea in care cazul tau va necesita investigatii suplimentare, vei fi invitat  la clinica pentru un consult amanuntit, in conditii depline de siguranta!

Iata care sunt optiunile de evaluare medicala:

Consultanta medicala la distanta (online)

→   Anamneza cazului: relatarea problemelor de sanatate, a manifestarilor clinice, a istoricului medical si a eventualelor scheme de tratament urmate;
→   Evaluarea dosarului medical – analize si investigatii existente;
→   Discutarea posibilelor cauze ale situatiei medicale semnalate;
→   Evaluarea periodica a unor afectiuni existente sau cronice care nu necesita in acest moment noi investigatii medicale;
→   Stabilizarea urmatorilor pasi si a unei scheme de tratament (medicamente fara reteta);
→   Si in functie de complexitatea cazului, este posibila necesitatea realizarii unor investigatii medicale suplimentare, caz in care vei fi invitat pentru un consult amanuntit la cabinet;
→   Se realizeaza prin sistem de videoconferinta, prin aplicatia Zoom iar la final veti primi un raport medical pe e-mail;

Durata: 20 de minute.

Cost: 100

CUM MA POT PROGRAMA LA CONSULTANTA MEDICALA ONLINE?
1. Apasa butonul de mai jos “Programeaza consultanta medicala online”
2. Alege medicul, data si intervalul orar
3. Apasa butonul Continua
4. Selecteaza serviciul Consultanta medicala online
5. Introduci:
> Nume
> Prenume
> Telefon mobil
> Adresa de e-mail
> Observatii
6. Bifezi “Nu sunt robot”
7. Apesi butonul “Finalizeaza programarea”
8. Se realizeaza plata online cu cardul bancar
Dupa efectuarea platii vei primi in cateva minute pe email detaliile despre programarea ta si  un link pe care te rugam sa il accesati in ziua si la ora programarii.

Iti recomandam ca inainte de inceperea programarii sa ai format electronic documentele medicale cu analize sau investigatii realizate anterior, sa te asiguri ca ai acces  la Internet, camera video si microfon functionale pe dispozitivul pe care il veti folosi (telefon, laptop sau tableta) si sa instalezi pe dispozitiv aplicatia Zoom.

FINALIZAREA SEDINTEI DE CONSULTANTA MEDICALA ONLINE
Media de timp pentru serviciul de consultanta medicala online este estimata la 20 minute, dar medicul este cel care decide finalizarea consultantei in urma evaluarii fiecarui pacient.
Din motive de confidentialitate a datelor cu caracter sensibil videoconferinta nu este salvata in format video si nu poate fi accesata ulterior.

CE SE INTAMPLA DACA SE INTRERUPE VIDEOCONFERINTA
In situatia exceptionala in care videoconferinta se intrerupe pe durata desfasurarii consultantei medicale online, pentru a relua consultanta te rugam sa utilizezi din nou linkul pe care l-ai primit in emailul de confirmare a programarii.

CUM ANULEZ SAU REPROGRAMEZ O CONSULTANTA MEDICALA ONLINE
Anularile sau reprogramarile sunt permise cu maxim 24 ore inainte telefonic la numarul 0264.995 sau printr-un email la adresa [email protected] In cazul anularii cu minim 24h inainte suma incasata in avans este restituita in maxim 72 ore in contul IBAN indicat de pacient.

Programeaza o consultanta medicala la distanta (online)!

Completeaza formularul si primesti confirmarea pe loc.

Consult medical (la cabinetul medical)

→   Anamneza cazului: relatarea problemelor de sanatate, a evolutiei acestora in timp, a manifestarilor clinice, a istoricului medical si a eventualelor scheme de tratament urmate;
→   Evaluarea dosarului medical – analize si investigatii existente;
→   Examen clinic si realizarea investigatiilor suplimentare necesare, in masura posibilitatii efectuarii acestora;
→   Stabilirea unui diagnostic si a unei scheme de tratament – inclusiv medicamente eliberate pe baza de reteta (de exemplu antibiotice);
→   Stabilirea eventualilor pasi suplimentari, a unei conduite terapeutice ulterioare si a eventualelor investigatii suplimentare;
→   Se realizeaza exclusiv la sediul clinicii iar la final veti primi un raport medical si eventualele scheme de tratament si retete;

Durata: 20 de minute.

Cost: 150 – 180

Programeaza o consultanta medicala la distanta (online)!

Completeaza formularul si primesti confirmarea pe loc.

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA