De ce sa ne alegi pentru medicina muncii

De ce sa ne alegi pentru Medicina Muncii

Medicina muncii si sanatatea angajatilor reprezinta o latura importanta pentru fiecare companie.
Acestea sunt argumentele pentru care Blue Life este partenerul perfect pentru compania ta:

  • Acoperire nationala pentru medicina muncii

  • Profesionalismul, reputatia si amabilitatea personalului medical si al echipei de suport

  • Operativitatea in realizarea si preluarea programarilor

  • Statutul de unitate protejata care ofera companiilor cu peste 50 de angajati posibilitatea de a-si deduce costurile cu medicina muncii din impozit

  • Disponibilitate de deplasare la sediul firmei tale, pentru medicina muncii

  • Igiena policlinicii

  • Dotarile

  • Numarul mare de medici specialisti si primari (peste 50) si diversitatea specialitatilor medicale (peste 20)

Valorile noastre

GRIJA

Ne ducem la bun sfarsit sarcinile, cu atentie si empatie, avand in permanenta in minte nevoile fizice, emotionale si de afaceri ale interlocutorilor nostri – pacienti, colaboratori, colegi.

ETICA

Suntem integri si responsabili, respectam regulile profesiei noastre si ale organizatiei din care facem parte. Ne respectam pacientii, colegii, partenerii, colaboratorii si, prin asta, pe noi insine.

EFICIENTA

Ne rezolvam sarcinile foarte bine si in cel mai scurt timp posibil si contribuim, astfel, la starea de bine a pacientilor nostri, la succesul nostru personal si al echipei din care facem parte.

Cum am evoluat in timp

2009

Centrul Medical Blue Life s-a infiintat in anul 2009.In momentul deschiderii centrului medical s-au avut in vedere toate necesitatile unei familii, astfel asigurandu-se o gama larga de analize (in incinta laboratorului) si consultatii medicale de specialitate acordate deopotriva pentru copii si adulti.

2013

Pana in anul 2013 clinica a fost dotata cu aproximativ 50 de aparate medicale profesionale si avea o echipa medicala formata din 20 de medici specialisti, renumiti intr-o serie de 10 specializari medicale.

2019

In prezent ne desfasuram activitatea pe str. Observatorului 109 – Cluj Napoca (in zona Spitalului de Recuperare – intrarea de pe strada Padurii nr.1) si ne bucuram de o echipa profesionista formata din 42 de medici cu specializare in 27 de domenii pe care le punem la dispozitie pacientilor nostri. Ne mandrim cu cei 10 ani de existenta pe piata, timp in care am tratat peste 1985 de pacienti.

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA