Despre noi

De ce sa ne alegi

 • Profesionalismul, reputatia si amabilitatea medicilor

  Echipa noastra medicala este formata din medici pasionati de meseria lor, dornici sa isi ajute si sa isi sfatuiasca pacientii, si aceste lucruri au fost mereu apreciate de cei care ne-au trecut pragul.

 • Recomandarile prietenilor si familiei

  Multi dintre pacientii nostri, in urma experientei personale cu serviciile Blue Life, au avut incredere sa isi indrume, la nevoie, prietenii si familia spre noi..

 • Recomandarile medicului de familie

  Medicii de familie isi indruma adesea pacientii la noi pentru consultatii, investigatii sau analize de laborator, avand experienta bunei colaborari cu echipa noastra si a frecventelor promotii.

 • Accesul Facil

  Ne gasiti intr-o zona usor accesibila din Cluj, atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun. Cu autobuzul, puteti folosi oricare dintre liniile: 35, 43, 43B, 46, 46B, 50, pana la statia “Spitalul de Recuperare”. Cu masina personala pot gasi cu usurinta un loc de parcare in proximitatea policlinicii.

 • Igiena

  Evident, igiena este esentiala  in orice spatiu, dar cu atat mai mult intr-unul medical, de aceea, ne-am facut din curatenie o prioritate maxima.

 • Preturile Accesibile

  Este important ca serviciile medicale de calitate sa fie accesibile oricui, de aceea, la Blue Life, am ales sa practicam preturi moderate, adesea insotite de oferte speciale si promotii.

 • Dotarile

  Serviciile echipei noastre medicale sunt sustinute de echipamente moderne care ajuta in precizia diagnosticarii si eficienta tratamentelor si interveniilor.

 • Gama variata de servicii

  Blue Life Medical Center ofera servicii medicale specializate pentru tine si familia ta si servicii profesionale si avantajoase companiilor si organizatiilor.

Valorile noastre

GRIJA

Ne ducem la bun sfarsit sarcinile, cu atentie si empatie, avand in permanenta in minte nevoile fizice, emotionale si de afaceri ale interlocutorilor nostri – pacienti, colaboratori, colegi.

ETICA

Suntem integri si responsabili, respectam regulile profesiei noastre si ale organizatiei din care facem parte. Ne respectam pacientii, colegii, partenerii, colaboratorii si, prin asta, pe noi insine.

EFICIENTA

Ne rezolvam sarcinile foarte bine si in cel mai scurt timp posibil si contribuim, astfel, la starea de bine a pacientilor nostri, la succesul nostru personal si al echipei din care facem parte.

Cum am evoluat in timp

2009

Centrul Medical Blue Life s-a infiintat in anul 2009.In momentul deschiderii centrului medical s-au avut in vedere toate necesitatile unei familii, astfel asigurandu-se o gama larga de analize (in incinta laboratorului) si consultatii medicale de specialitate acordate deopotriva pentru copii si adulti.

2013

Pana in anul 2013 clinica a fost dotata cu aproximativ 50 de aparate medicale profesionale si avea o echipa medicala formata din 20 de medici specialisti, renumiti intr-o serie de 10 specializari medicale.

2019

In prezent ne desfasuram activitatea pe str. Observatorului 109 – Cluj Napoca (in zona Spitalului de Recuperare – intrarea de pe strada Padurii nr.1) si ne bucuram de o echipa profesionista formata din 36 de medici cu specializare in 27 de domenii pe care le punem la dispozitie pacientilor nostri. Ne mandrim cu cei 8 ani de existenta pe piata, timp in care am tratat peste 10.000 de pacienti.

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA