Dr. Alexandra Rodica Pavel

Dr. Alexandra Rodica Pavel

Medic specialist Dermatovenerologie

“Cand un pacient pleaca increzator si se intoarce zambind, e un semn ca ti-ai ales bine profesia.
Iar daca te recomanda si altora, e cel mai mare compliment”

Pentru pacientii sai, transmite cateva recomandari:
1) Daca ai o nelamurire, intreaba! La fel ca in viata de zi cu zi, atunci cand ai o nelamurire sau o neliniste in legatura cu un
semn de pe pielea ta, prezinta-te la un medic specialist ca sa te asiguri ca esti in regula. In urma unei discutii cu acesta, vei primi un diagnostic si un tratament corespunzator.
2) Fa-ti timp! Cand vine vorba de sanatatea ta, cu cat depistezi mai repede o eventuala problema de sanatate, cu atat mai bine. Programeaza-ti din timp o vizita la medicul dermatolog, pentru a preveni orice problema de sanatate care poate aparea.
3) Nu neglija micile semne care apar pe corpul tau, mai ales daca presimtiti ca ceva nu este in regula. In timp, aceste semne pot da nastere unor probleme grave de sanatate.
4) Nu te speria la aparitia celei mai mici pete de pe piele. Pana la varsta de 30 de ani este normal sa mai tot apara semne pe corp. Atata timp cat le monitorizezi, nu ai de ce sa-ti faci griji.
5) Orice modificare (marime, structura, mancarimi etc.) la unul din semnele de pe pielea ta, trebuie sa te trimita la un medic dermatolog specialist. Impreuna cu acesta veti putea monitoriza semnul, iar in cazul unei excizii, aceasta se poate face la timp, fara complicatii, daca este nevoie.

Articole: Dr. Alexandra Pavel: dragostea de meserie se mosteneste

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA