Homeopatie

Homeopatie

Homeopatia este acea parte a medicinei care utilizeaza legea similitudinii. Aceasta lege poate fi enuntata astfel: orice substanta care, in doze mari, provoaca anumite simptome la un subiect sanatos si putin sensibil, poate vindeca aceleasi simptome la un subiect bolnav, cand este administrata in doze mici.
Boala este o afectare a sanatatii cauzata de agresarea organismului de catre factori diferiti. In medicina clasica, la examinarea bolnavului se descopera semnele directe ale acestei agresiuni: febra, durerea de cap, durerile musculare in cazul gripei. Acestea reprezinta semne de boala, care se combat prin tratamente destinate sa dispara, sa le ascunda, prin administrarea de antalgice, antitermice, fara a se lua in calcul faptul ca ele sunt, inainte de toate semne ale apararii organismului impotriva virusului.

In cazul medicului homeopat, acesta are in vedere examene complementare care sa precizeze diagnosticul; analiza sangelui, examenul ecografic, endoscopic, radiologic etc. Isi interogheaza si isi examineaza pacientul si sub aspect homeopatic pentru a vedea ce remediu sa prescrie, eventual un tratament de fond.
Mai mult, adaugarea unui remediu homeopatic bine orientat permite, uneori, eliminarea efectelor adverse ale medicamentelor chimice folosite pentru a combate aceleasi tulburari.

null
Dr. Camelia Dron
Medic Specialist Medicina de Familie

Dr. Camelia Dron - Competenta Homeopatie

SERVICIUTARIF
Consultatie Homeopatie130 Lei
Control Homeopatie70 Lei

Asiguratori Parteneri

Daca ai o asigurare de sanatate la una dintre companiile de mai jos, poti apela la Blue Life pentru serviciile medicale acoperite de asigurarea ta.

SCRIE SI APASA ENTER PENTRU A CAUTA