Publicat pe Lasă un comentariu

Top 15 perechi de ochelari de soare Ray-Ban

Top 15 perechi de ochelari de soare Ray-Ban

Aceste 15 perechi de ochelari de soare Ray-Ban sunt mereu în tendințe, ceea ce le face să fie achiziția ideală pentru stilul și garderoba ta personală.
Ochelarii de soare sunt un articol care ar trebui să fie întotdeauna în posesia ta, indiferent de perioada anului, atunci când mergi la o plimbare mai lungă în oraș, când mergi în vacanță și petreci timp la plajă, când conduci sau participi la cele mai interesante activități în aer liber.

Cu toate acestea, să arăți bine și să fii în tendințe nu înseamnă că trebuie să achiziționezi o nouă pereche de pantofi cu fiecare sezon care trece.

Ar fi mai inteligent să faceți o investiție (și pe termen lung!) în ochelari de soare Ray-Ban la modă în fiecare an.

Aveți acces la sute de modele celebre, cu diverse tipuri de lentile de lungă durată și de ultimă generație, care nu numai că vă oferă un look modern, contemporan și plin de personalitate, dar vă protejează și vederea.

Cu o varietate atât de mare de modele, nuanțe și contururi din care poți alege, care ți se pare cel mai atrăgător? Iată o referință cuprinzătoare a celor mai tari ochelari de soare Ray-Ban care sunt acum în popularitate an de an, unde vei putea să îți găsești perechea (sau perechile) pentru a adopta un stil personal autentic și elegant!

Înainte de toate, îmi puteți spune de unde pot achiziționa ochelari de soare Ray-Ban autentici?

Dacă sunteți un fan al brandului sau pur și simplu doriți să experimentați tot ceea ce o pereche de ochelari de soare Ray-Ban are de oferit. Trebuie să vă asigurați că achiziționați doar versiunile autentice disponibile pentru cumpărare. Utilizarea replicilor nu este doar o risipă de bani, ci vă pune în pericol sănătatea și reprezintă o amenințare la adresa bunăstării dumneavoastră.

În plus, am scris un articol util cu instrucțiuni pas cu pas despre cum să determinați dacă o pereche de Ray-Bans este sau nu autentică.

Găsiți mai jos unii dintre cei mai la modă și de ultimă generație ochelari de soare Ray-Ban pe care îi puteți purta pentru a vă etala simțul stilului personal. Aveți posibilitatea de a alege ochelari cu lentile tradiționale, polarizate sau cu oglindă, precum și rame contemporane, confortabile la purtare și confecționate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi acetat, metal sau accente din piele.

Iată lista noastră:

Ochelari de soare Ray-Ban Aviator

Ochelarii de soare Ray-Ban Aviator au fost modelul original al companiei, iar faptul că sunt disponibili și astăzi este o dovadă a cât de populari sunt.

Aceștia au fost dezvoltați inițial ca un mijloc de a proteja piloții de avioane de strălucirea intensă a soarelui, dar astăzi sunt considerați una dintre cele mai elegante perechi de ochelari de soare Ray-Ban.

Legendarii ochelari Aviator combină moda cu caracterul practic pentru a vă oferi ce e mai bun din ambele lumi. Sunt foarte confortabili la purtare, foarte funcționali și eleganți datorită liniilor curate pe care le au. Acest stil cuprinde o bară dublă care merge paralel cu podul nasului și o lentilă rotunjită, mai lată în partea de sus. Rama este subțire și este realizată din metal.

Vă puteți alege perechea preferată de ochelari de soare Aviator dintre numeroasele modele inspirate din original, printre care Original, Cockpit, General sau Shooter. Ochelarii de soare Aviator sunt unisex și oferă o estetică contemporană care se potrivește cu orice ținută.

Aveți posibilitatea de a achiziționa rame de formă rotundă sau pătrată, cu lentile populare în oglindă, precum și lentile în gradient sau colorate, iar toate acestea sunt însoțite de rame metalice subțiri.

Ochelarii de aviator arată excelent cu haine urbane și smart casual, dar se potrivesc perfect și cu un costum de afaceri mai relaxat. Stilul este potrivit pentru orice formă de față, dar în special pentru una în formă de inimă, deoarece designul creează un sentiment de echilibru vizual.

Pentru că sunt atât eleganți, cât și flexibili și nu se vor demoda prea curând, ochelarii de soare aviator, care sunt un stil oferit de Ray-Ban, pot fi, de asemenea, un cadou grijuliu pentru o persoană care este foarte importantă pentru dumneavoastră.

1937 a fost anul în care ochelarii cu formă acum iconică și rame din plastic și-au făcut debutul pe piață. Ramele din plastic au fost în cele din urmă eliminate treptat în favoarea ramei metalice subțiri. Acest design este destul de apreciat și este purtat nu doar de tinerii îndrăzneți și îndrăzneți, ci și de persoanele mai în vârstă care au un simț al gustului mai rafinat și mai tradițional.

Lentilele verzi anti-reflexie ale ochelarilor de soare Aviator nu au fost schimbate. Aceste lentile filtrează lumina soarelui fără a afecta vizibilitatea purtătorului. Ca urmare, vă puteți bucura de același nivel ridicat de protecție solară ca și un pilot de avion.

În anii 1980, când celebrul actor de la Hollywood Tom Cruise i-a purtat pe marele ecran în filmul Top Gun, popularitatea acestui model iconic, unisex, a crescut vertiginos. După lansarea filmului, vânzările de Aviator au sărit cu cincizeci la sută, iar ochelarii Ray-Ban Aviator au fost binecunoscuți ca fiind ochelarii Top Gun.

Acest model are o ramă aurie care are un aspect vintage și mici urme de uzură, oferindu-vă un efect cool și relaxat în orice îmbrăcăminte, fie că este casual sau chiar business cu scopul de a vă oferi un look ascuțit.

Explorați întreaga selecție de ochelari de soare Ray-Ban Original Aviator disponibilă pe această pagină și selectați perechea preferată pentru a o achiziționa.

Ochelari de soare Ray-Ban General

Modelul iconic Aviator a servit drept model pentru crearea modelului General. Acesta a fost inițial destinat să fie un memorial pentru generalul Douglas Macarthur, care a fost bine cunoscut pentru rolul său în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar designul a fost realizat în 1987.

Versiunea modernă a modelului Aviator rămâne fidelă designului primei perechi, dar are o formă a lentilelor mai pătrată și o bară superioară metalică mai groasă.

Ray-Ban a reușit să treacă cu succes de la un rol funcțional în domeniul militar la o poziție în cultura modei, fără a compromite identitatea puternică pe care și-a construit-o. Poți arbora acești ochelari de soare Ray-Ban General cu un aer dezinvolt și încrezător, purtându-i într-o manieră neglijentă. Acest lucru vă va ajuta să obțineți aspectul pe care îl căutați.

Stilul dvs. urban va beneficia de adăugarea unei note moderne și modeste din partea ramei metalice netede, care este robustă și rezistentă, în timp ce lentilele oarecum pătrate se potrivesc perfect cu o personalitate dornică de experiențe noi.

Ochelari de soare Ray-Ban Cockpit

Modelul Cockpit este un stil de ochelari casual apărut în secolul 21, precum și o nouă versiune a ochelarilor Aviator originali, care au fost un standard de stil în rândul ochelarilor de soare timp de peste 75 de ani. Modelul Cockpit a fost inspirat de cabina de pilotaj a unui avion.

Aviator Cockpit este un model plin de individualitate și este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acesta are un design care este căptușit ușor și are lentile care sunt echilibrate. Explorați modelele autentice Ray-Ban Cockpit disponibile astăzi în magazinul nostru online. Această formă mai rotunjită scoate în evidență în mod elegant trăsăturile și conferă un aer de rafinament aspectului general.

Acest model îmbină, de asemenea, designul și caracterul practic într-un pachet atractiv. Acest tip contemporan de ochelari Ray-Ban Cockpit este excelent pentru dumneavoastră dacă doriți să vă exprimați individualitatea, deoarece prezintă o formă de lentile mai delicată și este disponibil într-o gamă de culori intrigante. În plus, bara superioară a acestei rame este realizată din metal.

În cadrul seriei Aviator, acest model este, fără îndoială, un model ieșit din comun printre ceilalți. Distrează-te canalizându-ți hipsterul interior cu o pereche de ochelari de soare unică. Stilul este cel care face diferența: gaura din centrul ramei, detaliile suplimentare din diferite materiale, “fuziunea” lentilelor și ramele foarte subțiri vă îmbunătățesc vederea periferică, în timp ce varietatea de modele colorate, cu rame metalice sau lentile futuriste promit un look unic, contemporan și greu de trecut cu vederea!

Ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer

Datorită lentilelor sale trapezoidale și a tâmplelor solide din plastic, Ray-Ban Wayfarer este un stil de ochelari de soare considerat a fi un pic mai îndrăzneț decât Aviator. Acest model de ochelari de soare este extrem de popular atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor și există încă din epoca de aur a Hollywood-ului.

Puteți plasa comanda pentru acești ochelari de soare aici: Ochelari de soare Ray-Ban Original Wayfarer RB Aceasta este perechea de ochelari ideală pentru situațiile în care doriți să păreți relaxat, dar în același timp la modă. Asta pentru că acest stil combină cu succes casualul și profesionalismul, precum și modernul și clasicul.

Acest stil de ramă arată cel mai bine pe cei care au fețele rotunde. Este un accesoriu la modă, care arată bine practic cu orice ținută, fie că este purtat ziua sau noaptea, și este frecvent purtat la petreceri cu scopul de a părea mai elegant.

Un motiv în plus pentru a vă dori măcar o pereche: au fost purtați cu stil de-a lungul anilor de personalități importante precum Martin Luther King, Bob Dylan, Michael Jackson și Madonna, iar acum sunt preferații tinerilor din întreaga lume.

Ochelarii de soare polarizați Ray-Ban Original Wayfarer

Acesta este modelul de ochelari care a dat startul nebuniei Wayfarer și a propulsat acest tip de ochelari în poziția de a deveni una dintre cele mai recunoscute perechi de ochelari de soare din istorie. Modelul Wayfarer Original este perechea de ochelari de soare perfectă pentru tine dacă ai căutat o pereche de ochelari de soare care să fie nu doar la modă, ci și foarte funcțională.

După primul său debut în 1952, acest stil a devenit rapid proeminent în industria de divertisment, în mare parte datorită faptului că a fost purtat de artiști proeminenți ai epocii, cum ar fi James Dean în “Rebel Without a Cause”.

Datorită faptului că au fost lansați în același timp în care vedetele de cinema începeau să aibă un impact semnificativ asupra tendințelor modei, marca Ray-Ban s-a bucurat de apogeul popularității sale în acest moment al istoriei sale. Celebritățile, artiștii și cântăreții care favorizează o manieră îndrăzneață de exprimare socială și artistică sunt tipurile de persoane care gravitează în jurul look-ului lor.

În perioada de apogeu a perioadei disco, ochelarii Ray-Ban au început să cunoască un declin al popularității; cu toate acestea, a fost suficient ca Tom Cruise să poarte o pereche de Ray-Ban într-un film pentru ca vânzările să înceapă să crească.

Ochelarii Wayfarer au evoluat și au devenit un element de bază al modei datorită disponibilității lor într-o multitudine de stiluri și combinații de culori. Nu contează pentru ce fel de îmbrăcăminte optezi, poți descoperi întotdeauna o pereche de ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer care îți va completa look-ul și îți va da un aer original și legendar.

Ochelari de soare Ray-Ban New Wayfarer

Ray-Ban a observat cât de populari sunt ochelarii Wayfarer și a decis să realizeze o variantă a modelului original numită New Wayfarer. Această versiune are o dimensiune mai compactă și o formă a lentilelor care este doar puțin diferită de cea originală. Ochelarii New Wayfarer, care au rame mai mici decât predecesorii lor, completează un design care este atât tradițional, cât și orientat spre viitor.

Ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster

Ochelarii de soare Clubmaster sunt încă unul dintre modelele bine cunoscute ale semnăturii Ray-most Ban, chiar dacă și-au câștigat cea mai mare parte a popularității în anii 1980.

Modelul Clubmaster a fost rezultatul căutării inovației de către marcă, ceea ce a contribuit la ascensiunea ulterioară a ceasului la proeminență. Acești ochelari de soare Ray-Ban, care fac parte din modelele hipster care amintesc de stilul cool al generației beat, sunt frecvent văzuți fiind purtați de persoane celebre din întreaga lume.

Ramele unei perechi de ochelari de soare Clubmaster au un design unic care le face mai groase în partea de sus, pentru a atrage atenția asupra liniei sprâncenelor. Ele pot avea o culoare care să contrasteze cu restul ramei și pot fi realizate fie din plastic, fie din acetat, același material care este folosit pentru brațele ochelarilor.

Restul ramei, inclusiv jumătatea inferioară, precum și podul nasului, este adesea compus din metal și este mai subțire decât partea superioară. Ochelarii Ray-Ban Clubmaster sunt calea de urmat dacă doriți un look care este atât îndrăzneț, cât și incredibil de retro.

Forma simplă și discretă a ochelarilor de soare Clubmaster îi face să fie o alegere excelentă pentru persoanele care au fețele rotunde și face posibilă purtarea lor cu aproape orice fel de ținută.

Ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster au fost dezvoltați ca răspuns la setea de inovație a companiei și au contribuit semnificativ la creșterea reputației companiei. Ochelarii de soare Ray-Ban originali sunt frecvent văzuți fiind purtați de celebrități din întreaga lume.

În concordanță cu relația de lungă durată pe care marca Ray-Ban o întreține cu industria cinematografică, modelul Clubmaster și-a lăsat amprenta și pe marele ecran, mai ales în filmul Reservoir Dogs.

Ochelarii de soare Clubmaster sunt disponibili într-o gamă de culori, cu lentile oglindă în nuanțe de argintiu, verde sau roz. Aceștia pot fi achiziționați de aici: Ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster RB Un stil retro mai nonconformist, care nu se demodează niciodată, ochelarii de soare Clubmaster sunt un clasic atemporal.

Puteți fi siguri de un lucru: acești ochelari de soare Ray-Ban vor conferi o notă nervoasă și ușor intelectuală fiecărui ansamblu cu care îi veți purta, indiferent cu ce alegeți să îi purtați.

Ochelari de soare Ray-Ban Caravan

Acești ochelari, cunoscuți și ca versiunea geometrică a tradiționalilor Aviator, au o formă pătrată cu rame metalice moi și confortabile care accentuează cum trebuie un look masculin. Sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind versiunea geometrică a originalului Aviators.

Ochelarii de soare Ray-Ban Caravan sunt versatili și pot fi purtați cu succes cu o varietate de look-uri, inclusiv cu haine de inspirație militară și în stil camuflaj, precum și cu îmbrăcăminte casual elegantă. În ceea ce privește conturul feței, aceștia sunt cei mai potriviți pentru cei cu o formă ovală sau rotundă.

Ochelarii de soare Ray-Ban Blaze Clubmaster

Dacă ești dispus să încerci ceva nou, cu adevărat îndrăzneț și dornic să te distingi într-un mod chic, citește mai departe. Încearcă modelul Ray-Ban Blaze Clubmaster, care are lentile care acoperă complet rama pentru un aspect uimitor. În comparație cu alte forme mai tradiționale, acest model este de ultimă oră și pionierat în abordarea sa.

Modelul enorm este perfect pentru ansamblurile de vară, deoarece nu numai că oferă protecție împotriva soarelui și a căldurii, dar are și un aspect elegant. Nu există niciun model Clubmaster care să nu aibă un aer retro, ceea ce îi face să fie o piesă de excepție pe care să o adaugi în garderoba ta, pentru că sunt singurii care seamănă cu ei.

Ochelari de soare Ray-Ban Erika

Modelul Erika al ochelarilor de soare Ray-Ban reprezintă un echilibru excelent între moda vintage și cea actuală. Acești ochelari au un beneficiu semnificativ, care este și unul dintre motivele pentru care sunt populari: sunt extrem de ușori, până la punctul în care aproape că uiți că îi porți.

Tâmplele și brațele acestei siluete sunt realizate din plastic, în timp ce brațele în sine sunt realizate din metal subțire, iar capetele brațelor sunt, de asemenea, din plastic. Există o deschidere unică în nas care este denumită “gaura de cheiță”, ceea ce conferă designului general un aspect unic.

Adaptabilitatea ochelarilor de soare Ray-Ban Erika este un alt avantaj al achiziționării acestor rame. Îi puteți purta indiferent de stilul pe care îl încercați, deoarece au o formă care nu poate fi încadrată într-un anumit model. Acest lucru îi face suficient de versatili pentru a fi purtați cu o mare varietate de look-uri. Este un look care îți va ridica stilul, indiferent de evenimentul la care participi!

Poți folosi acești ochelari cu o varietate de ținute diferite, cum ar fi o ținută relaxată formată dintr-un tricou și blugi sau, în cazul doamnelor, o rochie lejeră. Acesta este doar un exemplu.

Alegeți cu toată încrederea o pereche de ochelari de soare Ray-Ban Erika dacă v-ați hotărât să faceți o investiție într-o pereche de ochelari de soare de înaltă calitate și căutați ceva ce puteți purta zilnic.

Ochelari de soare Ray-Ban din fibră de carbon

Pe lângă producția de ochelari polarizați, Ray-Ban pune un accent puternic pe inovație. Ca urmare, compania a dezvoltat o nouă linie de ochelari numită Ray-Ban Tech Fibre, care include ochelari din fibră de carbon. Această colecție a fost posibilă datorită tehnologiei de ultimă oră.

Acest model special este construit din șapte straturi subțiri de fibră de carbon, ceea ce îl face nu numai extrem de puternic, ci și foarte flexibil. Acesta are avantajul semnificativ de a fi extrem de rezistent la apariția unor incidente.

În ceea ce privește lentilele, acestea au un filtru polarizat care le protejează de razele UV, iar acestea sunt construite din cristal și policarbonat.

Ochelarii Ray-Ban Carbon Fibre au un design trendy și de înaltă calitate, care nu numai că oferă un plus de eleganță oricărei ținute, dar protejează ochii purtătorului de eventualele daune.

Ochelari de soare Ray-Ban Predator

Ray-Ban a produs de-a lungul anilor o serie de perechi diferite de ochelari de soare atletici, modelul Predator 2 fiind cel mai de succes model al lor. Aceștia au un design care amintește de ochelarii dreptunghiulari și o formă aerodinamică, ambele fiind caracteristici ale ochelarilor sport.

Predator este o alegere excelentă pentru cei care au o față rotundă, ovală sau în formă de inimă. Este unisex, prin urmare poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei, în ținute care sunt influențate de activitățile sportive.

Ochelari de soare Ray-Ban Justin

Ray-Ban a ținut cont și de cei care au o înfățișare și un comportament mai sfidător atunci când a proiectat ochelarii de soare Justin, și a făcut acest lucru inspirându-se din designul Wayfarer. Modelul Justin este fabricat în totalitate din plastic și prezintă brațe identice cu cele regăsite la ochelarii Wayfarer. Cu toate acestea, ramele sunt doar un pic mai proeminente.

Designul experimentalist al acestor ochelari se reflectă în faptul că Ray-choice Ban experimentează cu tonurile de lentile, care variază de la tradiționalele tonuri de negru și gri la cele viu colorate, cum ar fi lentilele albastre sau portocalii.

Dacă vrei să păstrezi un aspect echilibrat al feței tale și să eviți să atragi atenția asupra aspectelor care nu-ți convin, ar trebui să te abții de la acest model dacă fața ta are forma unui diamant sau a unei inimi.

Ținutele ieșite din comun, rock and roll sau cele mai trăsnite și colorate pe care le porți cel mai bine cu ochelarii de soare Justin sunt cele care au cea mai mare distracție.

Ochelari de soare Ray-Ban Chris

Pentru că îți echilibrează trăsăturile, acest stil funcționează deosebit de bine pentru persoanele care au o față ascuțită, rotundă sau în formă de inimă. Vestimentația pe care o alegeți să o asortați cu ochelarii de soare Chris va avea un aer de opulență, datorită modului în care este conturată rama și cât de confortabilă este aceasta.

Ochelari de soare Ray-Ban Cat Eye

Acest stil cat eye este ideal pentru persoanele cu un tip de față ovală sau pătrată, deoarece ajută la îndulcirea caracteristicilor faciale. De asemenea, este orientat pentru femeile care doresc să proiecteze o estetică elegantă și boemă. Ramele sunt clasice atemporale care arată excelent atât cu ținutele elegante, cât și cu cele relaxate, de zi cu zi.

Poți obține un look contemporan, în tendințe și futurist, alegând ochelari de soare cu rame peste ramă și lentile strălucitoare. Acest look vă va ajuta să ieșiți în evidență ori de câte ori ieșiți în oraș. Vederea dvs. va fi excelent protejată de lentilele oglindite, deoarece acestea reflectă o lumină foarte puternică, iar materialele metalice oferă eleganță și rafinament aspectului general.

Ochelarii de soare Ray-Ban Cat Eye sunt un accesoriu care va rezista mult timp și sunt foarte recomandați.

Ochelari de soare Ray-Ban cu ramă rotundă

Ochelarii de soare Ray-Ban cu ramă rotundă, care au o lungă istorie de popularitate și au fost purtați de celebrități precum John Lennon și Ozzy Osbourne, au avut recent o reapariție semnificativă.

Cântăreții celebri ai momentului, precum Rita Ora, par să nu poată trăi fără ei și îi poartă întotdeauna într-un mod elegant.

Acest tip a fost conceput inițial ca având un aspect simplu, cu rame și brațe metalice foarte subțiri, și emana o aură atât de nostalgie, cât și de tinerețe. Ulterior, a progresat către modele care aveau brațe din plastic, rame mai mari și o punte clasică pentru nas sau dublă, în funcție de preferințe.

Unii ochelari de soare Ray-Ban circulari au lentile care sunt semnificativ mai mari decât media.

Ochelarii de soare Ray-Ban cu lentile rotunde și rame subțiri sunt o alegere bună pentru persoanele cărora le place să își exprime individualitatea și care apreciază arta și independența. Deoarece estompează contururile feței, aceștia sunt cei mai eficienți pentru a atrage atenția asupra unei fețe care are o formă pătrată sau de diamant.

Ce ar putea fi mai la modă decât un set de ochelari rotunzi care nu numai că sunt discreți, dar sunt și incredibil de la modă, precum ochelarii rotunzi Ray-Ban? Pentru că oferă armonie și blândețe, păstrând în același timp un sentiment de caracter personal, forma rotundă este cea mai potrivită pentru cei cu un tip de față ovală, rotundă sau de diamant. Lui Beyonce și altor celebrități le place să-și accesorizeze look-ul cu ochelarii Ray-Ban ovali plati, care au rame aurii care emană un aer de rafinament greu de ignorat.

Ochelari de soare Ray-Ban New Gatsby II

Ochelarii de soare Ray-Ban rotunzi sunt un accesoriu extraordinar pentru un look inteligent și sofisticat. Cu toate acestea, modelul New Gatsby II este o opțiune îndrăzneață pe care să o alegeți dacă doriți ca ochelarii dvs. să fie și un accesoriu la modă, pe lângă faptul că sunt o pereche de ochelari de înaltă calitate. Modelul rămâne fidel rădăcinilor sale vintage, dar este actualizat cu o multitudine de atingeri moderne și sofisticate care vă vor face imediat remarcați.

Acești ochelari de soare Ray-Ban pentru femei sunt întruchiparea exuberanței și a coolness-ului în cea mai bună formă. Ramele rotunjite și liniile metalice și curate oferă nu numai o estetică boemă la modă, care este acum în vogă, ci și un aspect romantic, care este completarea perfectă pentru o ținută de vară ladylike.

Ochelari de soare Ray-Ban hexagonali

Un alt model revoluționar de la Ray-Ban, acesta va atrage cu siguranță atenția oamenilor. Persoanele excentrice, lipsite de griji și care nu se tem să experimenteze cu noile mode sunt candidații perfecți pentru ramele hexagonale, deoarece aceste rame sunt atât la modă, cât și utile. Și tu poți avea parte de distracția și satisfacția de a purta o pereche de ochelari de soare care să facă o declarație, evocând în același timp alura atemporală a modei Ray-Ban.

Ochelari de soare Ray-Ban Jackie Ohh

Jacqueline Kennedy Onassis, soția fostului președinte al Statelor Unite John F. Kennedy, a fost un simbol al stilului în anii 1960, iar forma unică a ochelarilor de soare Ray-Ban Jackie Ohh a fost inspirată de ea. Stilul amintește de anii ’50, cu un design care are un profil care se apropie foarte mult de a semăna cu un ochi de pisică.

Lentilele au o formă ovală, sunt pe partea mai mare și sunt conectate de o punte în formă de V. Aspectul robust al modelului este temperat de prezența unor brațe delicate cu contururi ondulate care susțin rama.

Acești ochelari ajută la atenuarea liniilor aspre ale unei fețe pătrate sau ovale, oferind purtătorului un sentiment de echilibru vizual. Sunt cei mai potriviți pentru cei cu anumite forme faciale.

Arată cel mai bine atunci când sunt asortați cu un look svelt, de doamnă, îndrăzneț și încrezător. Îi puteți asorta cu o ținută tomboyish care constă într-o rochie jacard cu talie conică, un palton croit și o pereche de tocuri.

Ochelarii de soare polarizați Ray-Ban

Ochelarii de soare Ray-Ban nu sunt doar un accesoriu util care vă permite să vă expuneți simțul unic al stilului în modul în care doriți, ci oferă și o serie de avantaje pentru sănătatea ochilor dumneavoastră. Acum vă puteți bucura în siguranță de activitățile pe care le desfășurați, chiar și atunci când soarele strălucește strălucitor, datorită modelelor actualizate de ochelari care vă ajută să vă protejați ochii de razele ultraviolete (UV) dăunătoare ale soarelui.

Din acest motiv, Ray-Ban a scos pe piață ochelarii de soare polarizați, care includ lentile care absorb aproximativ o sută la sută din razele UV potențial dăunătoare și scapă de reflexiile care distrag atenția. Aceștia protejează ochii, îmbunătățesc claritatea în tot câmpul vizual al purtătorului și sporesc contrastul imaginilor.

Medicul oftalmolog vă sfătuiește să vă puneți o pereche de ochelari de soare polarizați atunci când vă aflați în oricare dintre următoarele medii:

La magazinul Bluelife, suntem pregătiți să vă servim cu o selecție completă de ochelari de soare polarizați Ray-Ban, inclusiv toate cele mai solicitate modele disponibile în prezent.

Atunci când sunteți în căutarea unei perechi de ochelari de soare polarizați, nu sunteți limitat la un anumit model, astfel că puteți alege versiunile polarizate ale ochelarilor de soare Ray-Ban Wayfarer, Aviator sau Erika.

Ochelari de soare de la Ray-Ban pentru un stil de viață activ

Daca sunteti in cautarea unei perechi de ochelari de calitate atunci alegera ideala o reprezinta ochelarii de soare Ray-Ban. Va punem la dispozitie nenumarate modele si cu siguranta veti gasi un model pe gusutul dumneavoastra.

A fost de ajutor acest articol?
DaNu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *